Închide meniul

Englezii n-au uitat de Adi Mutu: "Ce face omul de 17 milioane de lire"

Antena Sport Publicat: 11 iunie 2020, 16:06

Reclamă
Englezii n-au uitat de Adi Mutu: "Ce face omul de 17 milioane de lire"

Zuma Press / Richard Heathcote via hepta

Adi Mutu a vorbit despre perioada petrecută la Chelsea

Jurnaliştii de la BBC au realizat un reportaj cu fostul atacant român, care dădea patru goluri în primele sale trei meciuri la Chelsea, în 2003. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu-mi vine să cred că au trecut 17 ani. În primul meu an la Chelsea am lucrat cu Claudio Ranieri, un antrenor grozav, care m-a dorit la echipă. Dacă n-ar fi existat acele probleme personale, lucrurile ar fi stat altfel", a spus Mutu pentru sursa citată. 

"Ce face omul de 17 milioane de lire"

La mai puţin de un an de la debutul său la Chelsea, pe 12 iulie 2004, Mutu a fost supus unor teste anti-doping. Primul a ieşit negativ, dar la al doilea s-a descoperit că jucătorul consumase cocaină. Clubul londonez l-a dat în judecată şi i-a cerut daune în valoare de 15 milioane de lire.

În 2018, Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că Mutu trebuie să plătească suma. "Nu vreau să vorbesc despre acest lucru", a recţionat Mutu pentru BBC. 

Adi Mutu vrea la naţionala mare

Jurnaliştii britanici notează că Mutu a devenit selecţionerul României U21 şi că aşteaptă să debuteze. 

Reclamă

"Cred că sunt persoana potrivită pentru că ştiu ce se întâmplă atunci când un jucător are probleme disciplinare. Am trecut prin multe momente grele şi am revenit mai puternic. Dacă unul dintre jucătorii mei va face o greşeală, îi voi spune să înveţe din ea, nu s-o repete. 

Ambiţia mea ca antrenor nu poate fi mai prejos decât cea pe care am avut-o pe vremea când jucam. Am vrut tot timpul să fiu din ce în ce mai bun. Vreau să ajung să antrenez cel puţin la acelaşi nivel la care am jucat. Visul meu este să devin selecţionerul României", a mai declarat Mutu pentru sursa citată. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și