Închide meniul

Barcelona a primit o lovitură la care nu se aştepta. Trebuie să plătească 175 de milioane de euro, cash, pentru principala ţintă a verii!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 iunie 2020, 13:12

Barcelona a primit o lovitură la care nu se aştepta. Trebuie să plătească 175 de milioane de euro, cash, pentru principala ţintă a verii!

Profimediaimages

PSG cere 175 de milioane de euro pentru Neymar

Francezii au pretenţii absurde, aproape imposibil de îndeplinit. Preţul cerut este unul prohibitiv, 175 de milioane de euro, dar asta nu e tot. PSG îşi doreşte să primească toţi banii cash, într-o singură tranşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG cere 175 de milioane de euro pentru Neymar

Neymar îşi doreşte o revenire în La Liga şi chiar a făcut presiuni pentru a-i convinge pe conducătorii lui PSG. Acestea nu au avut succes, din moment ce Nasser Al-Khelaifi nu a stat prea mult la discuţii cu trimişii Barcelonei. Pandemia nu i-a golit conturile şeicului campioanei Franţei, care îşi doreşte să îşi păstreze starurile la echipă. În 2017 a plătit 222 de milioane de euro pentru brazilian!

Cel puţin pentru moment, Barcelona a fost îndepărtată din încercarea de a-l transfera pe Neymar. Îşi îndreaptă atenţia spre acea de-a doua ţintă fixată, argentinianul Lautaro Martinez. Are la dispoziţie mai puţin de o lună pentru a achita clauza de reziliere de 111 milioane de euro. Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter, a anunţat că nu există nicio modalitate prin care catalanii să reducă preţul atacantului de 22 de ani.

Lautaro Martinez a fost cumpărat de Inter în urmă cu doi ani, de la Racing Club. Argentinenii au primit atunci 23 de milioane de euro. În acest sezon din Serie A, Lautaro a înscris 11 goluri în 22 de apariţii. Are şi 5 goluri în cele 6 apariţii din UEFA Champions League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și