Închide meniul

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2020, 11:23

Reclamă
Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via hepta

Destinație surpriză pentru Edi Iordănescu. Unde poate ajunge fostul antrenor de la Gaz Metan

Se vehicula că Iordănescu poate ajunge la FCSB, dar cea mai concretă ofertă o are de la Panathinaikos, anunță sport.ro. Potrivit sursei menționate, formația din Grecia caută un nou tehnician pentru a o califica în grupele Ligii Campionilor. Conducătorii lui PAO sunt nemulțumiți de Georgios Donis, actualul antrenor al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, pe lista celor de la Panathinaikos

Donis are ca obiectiv calificarea echipei în Liga Campionilor, deci trebuie să se claseze pe primele două locuri. Dacă nu va reușit acest lucru, atunci Iordănescu are șanse mari să ajungă în Grecia. Conducătorii vor să ia exemplul rivalelor Skoda Xanthi și PAOK, care l-au avut la cârmă pe Răzvan Lucescu.

În ultima perioadă s-a vehiculat că Iordănescu l-ar înlocui pe Bogdan Vintilă la FCSB din sezonul viitor, însă acesta a dezmințit aceste zvonuri.

”Nu s-a pus problema în ultima perioadă, eu nu am mai avut discuţii cu patronul şi ultima dată când am discutat a fost despre jucători. A fost anul trecut în vară, acea ofertă spusă chiar de gura patronului. De atunci eu nu am mai discutat despre colaborare cu FCSB.

FCSB are un antrenor despre care eu cred că a făcut lucruri bune şi cred că merită linişte. Iar dacă eu aş spune ceva în momentul de faţă care ar fi departe de realitate aş fi total nedrept”, a declarat Iordănescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și