Închide meniul

Marius Șumudică poate răsufla ușurat! Care este situația de la Gaziantep și când poate relua antrenamentele

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 17:10

Reclamă
Marius Șumudică poate răsufla ușurat! Care este situația de la Gaziantep și când poate relua antrenamentele

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Marius Șumudică poate răsufla ușurat! Care este situația de la Gaziantep și când poate relua antrenamentele

Șumudică a decis imediat să reia pregătirile, mai ales că sezonul din Turcia se va relua în următoarele săptămâni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Am început antrenamentele”

”Era vorba despre al treilea maseur. A făcut un test, a fost depistat pozitiv, apoi a mai făcut unul și a ieșit negativ, iar acum l-a făcut și pe cel de-al treilea și este tot negativ.

Asta este o dovadă că testele nu sunt mereu relevante. Este totul ok acum. Avem 80 de membri la echipă și am făcut toți teste, suntem negativi cu toții. Am început antrenamentele. Astăzi avem două ședințe de pregătire”, a declarat Șumudică la PRO X.

Marius Șumudică explică protocolul din Turcia

Protocoalele din Turcia erau stricte, astfel că Șumudică susține că fotbaliștii erau izolați, iar campionatul continua.

"Mă tem, noi stăm împreună şi dacă ar avea unul din noi, s-ar transmite şi celorlalţi. E neplăcut, e destul de dificil, facem eforturi, facem sacrificii, dar asta ne e meseria. Trebuie să respectăm cu stricteţe mai ales distanţarea asta socială, după care sperăm ca la următorul test toată lumea va fi negativă.

Reclamă

În momentul în care va fi negativ, toată lumea va intra în cantonament zece zile, nu le mai dau drumul acasă sub nicio formă. În Turcia, nu este niciun fel de problemă, se izolează cei 5-6 sau câţi sunt (n.r. pozitivi), după care campionatul continuă fără niciun fel de problemă", declara Șumudică pentru AntenaSport acum 5 zile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și