Închide meniul

Imagini virale. Jucătorii de la Salzburg au respectat distanţarea socială când au primit Cupa Austriei

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 10:47

Reclamă
Imagini virale. Jucătorii de la Salzburg au respectat distanţarea socială când au primit Cupa Austriei

Profimedia

RD Salzburg a câştigat Cupa Austriei

Imaginile de la finalul partidei, din momentul în care jucătorii de la Red Bull Salzburg au primit trofeul, au devenit virale. Aceştia au respectat distanţarea socială şi aveau marcate cu cercuri locurile unde trebuia să stea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Video cu momentul în care jucătorii primesc trofeul

Meciul s-a disputat fără spectatori pe stadionul din oraşul Klagenfurt. Golurile au fost marcate de Szoboszlai (’20), Stunberger (’21 – autogol), Okafor (’54), Ashimeru (’66) și Koita (’80). A fost a şaptea Cupă câştigată de Salzburg. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 16:30 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și