Închide meniul

Marius Şumudică, în alertă! Un membru al staff-ului de la Gaziantep, depistat pozitiv

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 13:53

Reclamă
Marius Şumudică, în alertă! Un membru al staff-ului de la Gaziantep, depistat pozitiv

Hepta

Echipa lui Şumudică a anunţat că are un caz de COVID-19

Clubul a anunţat pe pagina de Facebook că la al doilea rând de teste, efectuat joi, o persoană a fost depistată pozitiv, fără a-i preciza numele. Antrenamentele de la Gaziantep au fost imediat suspendate.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, 14 zile în izolare

Marius Şumudică şi Alexandru Maxim au stat 14 zile în carantină, la revenirea în Turcia. Antrenorului nu i-a plăcut deloc izolarea şi s-a plâns că a fost "chinuit" de medici şi în momentul primei testări. 

"Când am văzut băţul ăla lung, pregătit să mi-l bage pe gât, deja m-am panicat. Am zis, mamă, poate înghit ăsta şi mă fac de cacao pe aici. Bă, şi când a început să-l învârtă ca pe mixer am zis că sunt gata! M-am apucat de falcă, să nu muşc din băţ, de s-a şi speriat omul ăla că vreau să-l lovesc.

Apoi am trecut la partea cu mostra luată din nas. Nu, nu l-a băgat uşor şi oarecum la suprafaţă. Nu, nu, tată! Când mi-a băgat ăla, l-am simţit până în creier şi mi-au dat instantaneu lacrimile", a povestit Şumudică pentru Digi Sport, săptămâna trecută.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și