Închide meniul

Scoţienii sunt la picioarele lui Ianis Hagi, după transferul definitiv la Rangers: "Va fi un succes teribil"

Antena Sport Publicat: 29 mai 2020, 12:11

Reclamă
Scoţienii sunt la picioarele lui Ianis Hagi, după transferul definitiv la Rangers: "Va fi un succes teribil"

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hgai a fost transferat definitiv de Rangers

"Rangers are acum în lot un talent precoce, care va aduce creativitate şi soluţii imprevizibile, plus o tehnică incredibilă cu ambele picioare, fapt mai rar întâlnit în fotbalul scoţian", scriu jurnaliştii de la The Scotsman.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dieter van Tornhout, actualmente antrenor secund la Mechelen şi fost atacant la Kilmarnock. Belgianul crede că Ianis Hagi va deveni o legendă la Rangers. 

"Imaginaţi-vă că meciul decisiv al sezonului viitor ar fi derby-ul Old Firm cu Rangers şi Celtic la egalitate de puncte în frunte, iar Hagi aduce victoria echipei sale din lovitură liberă în ultimul minut! Eu cred că Hagi va fi un succes teribil! 

Are calităţi uluitoare şi aş vrea să-l cunosc pe cel care ştie ce picior e mai bun la Ianis, stângul sau dreptul" a spus tehnicianul belgian. 

Ianis Hagi a marcat 3 goluri pentru Rangers

Dacă iniţial presa din Scoţia a vorbit despre o sumă de transfer de 3.4 milioane de euro, se pare că Rangers a plătit 3.7 milioane pentru transferul definitiv al românului.

Reclamă

Ianis a înscris trei goluri în 12 apariții pentru Rangers înainte ca fotbalul din Scoția să fie suspendat pe 13 martie. De atfel, campionatul a fost oprit definitiv, iar Celtic a primit titlul de campioană.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și