Închide meniul

E oficial! Italienii reiau meciurile pe 13 iunie

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 19:11

Reclamă
E oficial! Italienii reiau meciurile pe 13 iunie

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via Hepta

Cristiano Ronaldo ar putea evolua din nou într-un meci oficial pe 13 iunie

Ministrul sportului, Vincenzo Spadafora a făcut anunţul referitor la reluarea fotbalului, după o şedinţă cu reprezentanţii Ministerului Sănătăţii din Italia şi ai FIGC (Federaţiei Italiene de Fotbal). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Italia se pune pe picioare şi este normal ca fotbalul să facă acelaşi lucru. Am ajuns la un acord în privinţa protocolului medical, dar este absolut necesar ca jucătorii care au fost testaţi pozitiv să rămână în carantină", a declarat Spadafora. 

Italienii au şi planuri de rezervă

În cazul în care vor apărea prea multe cazuri noi la echipe, italienii sunt pregătiţi să schimbe sistemul competiţional. 

"FIGC m-a asigurat că există şi un Plan B (n.r. cu meciuri jucate în sistem playoff/playout) şi un Plan C (n.r. folosirea clasamentului din momentul întreurperii) care se pot aplica în cazul suspendării sezonului. 

În lumina evenimentelor de până acum, putem spune că sezonul se va relua pe 20 iunie şi sper ca pe 13 iunie să se poată juca meciurile din Cupa Italiei. Ar fi un semnal pozitiv pentru întreaga naţiune", a mai spus Spadafora. 

Reclamă

Cupa Italiei a ajuns în semifinale, acolo unde s-au jucat deja meciurile din prima manşă: Inter – Napoli a fost 0-1, iar Milan – Juventus s-a terminat la egalitate, 1-1. Retururile celor două partide ar putea fi astfel primele meciuri din Italia. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și