Închide meniul

Preşedintele comisiei medicale de la FIFA, atac fără precedent! "Doar o catastrofă umană, ca moartea unui jucător, va face ca lumea fotbalului să deschidă ochii"

Antena Sport Publicat: 28 mai 2020, 7:12

Reclamă
Preşedintele comisiei medicale de la FIFA, atac fără precedent! "Doar o catastrofă umană, ca moartea unui jucător, va face ca lumea fotbalului să deschidă ochii"

Actionpress / Xu Jinquan via Hepta

FIFA cere reluarea fotbalului european

"În lunga mea carieră, am constatat întotdeauna mariajul dificil între medicină şi economie… Iar de multe ori economia a avut câştig de cauză în faţa sănătăţii. În viaţa mea, a trebuit să formulez numeroase recomandări referitoare la impactul pe care îl au altitudinea, decalajul orar, căldura excesivă sau poluarea asupra practicării sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul Covid-19, nu mai este vorba de medicină, ci de viaţă sau de moarte şi am sperat că sănătatea va însemna mai mult decât banii. Trebuie însă să constat că nu este cazul… 

Evident că sper să mă înşel… dar tare mă tem că doar o catastrofă umană, ca moartea unui jucător, va face ca lumea fotbalului să deschidă ochii. Sper că nu vom ajunge până acolo", a spus Michel D'Hooghe, citat de rtbf.be. 

Fiecare ţară a stabilit momentul în care competiţia internă va fi reluată. În cazul Ligii 1, vom avea din nou fotbal după 13 iunie. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! Vezi toate știrile
Citește și