Închide meniul

Reacţia lui Joshua Kimmich după ce a îngenunchiat-o pe Borussia. "A fost cel mai frumos gol al carierei"

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2020, 6:30

Reclamă
Reacţia lui Joshua Kimmich după ce a îngenunchiat-o pe Borussia. "A fost cel mai frumos gol al carierei"

DPA Images / Federico Gambarini

Joshua Kimmich a înscris un gol cât un campionat

Kimmich a făcut unul dintre cele mai bune meciuri în tricoul campioanei Germaniei. A alergat 13.73 kilometri în cele 90 de minute şi a stabilit un record pentru Bayern. Din 2013, de când se înregistrează parametrii, niciun jucător nu a avut cifre mai bune!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joshua Kimmich, eroul lui Bayern Munchen

Kimmich l-a învins Roman Burki cu un lob surprinzător. Elveţianul a încercat să respingă mingea, dar reacţia lui nu a fost suficientă.

"A fost, poate, cel mai frumos gol pe care l-am înscris în viaţa mea şi unul extrem de important. Nu am văzut că portarul era ieşit dintre buturi. Totuşi, ni s-a spus, înainte de meci, că Burki stă puţin în faţa liniei. Am zis să încerc şi, cu puţin noroc, mingea a intrat în poartă!", a declarat Joshua Kimmich imediat după meci.

Bayern are acum şapte puncte avans faţă de Dortmund, cu 6 etape înainte de finalul campionatului. 81 de goluri a marcat în această ediţie de Bundesliga.

"A fost un pas important pe care ne doream să îl facem. A fost un pic ciudat meciul după golul lui Joshua, ne-am dorit mult să muncim cât mai mult. A fost o victorie uriaşă, aici, la Dortmund", a reacţionat Thomas Muller.

Reclamă

Pentru starurile lui Hansi Flick urmează partida cu Fortuna Dusseldorf. Borussia Dortmund are deplasare la Paderborn.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:31 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și