Închide meniul

Încă un star s-a ”rupt” după reluarea antrenamentelor. Joao Felix, accidentare la genunchi. Cât va lipsi

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 19:10

Reclamă
Încă un star s-a ”rupt” după reluarea antrenamentelor. Joao Felix, accidentare la genunchi. Cât va lipsi

Abaca Press / Manu R.B./AlterPhotos/ABACA via Hepta

Joao Felix are probleme

Joao Felix, în vârstă de 20 de ani, a suferit o entorsă la genunchiul stâng. Ibericii susțin că el ar putea lipsi 3 săptămâni, asta în situația în care La Liga se reia pe 11 iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joao Felix, dorit de Manchester United

Interesant este faptul că Joao Felix are șanse să plece de pe Wanda Metropolitano după un singur an petrecut la Atletico. E dorit pe Old Trafford, de Manchester United.

Atletico a plătit 126 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Felix de la Benfica în 2019, dar îl poate vinde pe mai puțini bani din cauza pandemiei de coronavirus. 

Joao este cotat la 81 de milioane de euro de site-ul Transfermarkt și mai are contract cu ibericii până în 2026. El a marcat 6 goluri pentru Atletico. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și