Închide meniul

Transferul vieții pentru Ianis Hagi! 4 super-puteri, pe urmele românului. ”E aproape de Anglia”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2020, 14:54

Transferul vieții pentru Ianis Hagi! 4 super-puteri, pe urmele românului. ”E aproape de Anglia”

Profimediaimages

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

"Ianis poate să ajungă în Anglia, la una din Manchester, la Chelsea sau la Tottenham. Pe mine Mourinho m-a și întrebat despre el acum ceva timp. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

I-am vorbit foarte frumos. Ianis este mai aproape de Anglia decât de celelalte campionate", a spus Becali, pentru ProSport.

Ianis Hagi poate fi transferat definitiv de Rangers

Ianis Hagi a marcat 3 goluri și a dat și două pase decisive pentru Rangers, iar scoțienii iau în calcul transferul definitiv al jucătorului de 21 de ani cotat de transfermarkt.de la 4.5 milioane de euro.

Împrumutul lui Ianis a expirat la finalul acestui sezon, iar echipa lui Steven Gerrard trebuie să plătească 5 milioane de euro pentru transferul definitiv. Nu e exclus ca scoțienii să activeze clauza de cumpărare doar pentru a-l vinde mai departe pe o sumă mai mare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și