Închide meniul

GALERIE FOTO | Cadre superbe in Bundesliga. Gladbach are 13.000 de "fani" la derby-ul cu Bayer Leverkusen

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 mai 2020, 14:39

Reclamă
GALERIE FOTO | Cadre superbe in Bundesliga. Gladbach are 13.000 de "fani" la derby-ul cu Bayer Leverkusen

Profimediaimages

Borussia Monchengladbach continuă să îşi ţină fanii aproape

Pe podium după 26 de etape, alb-negrii au găsit o soluţie pentru a-şi ţine fanii alături. Imagini cu mulţi dintre membrii cotizanţi au împânzit diferite sectoare din tribună şi peluză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gladbach a avut o susţinere inedită în duelul cu Bayer Leverkusen

Episodul cu numărul 76 din Rhine derby a fost unul memorabil. Chiar dacă suporterii nu au avut voie în tribune, 13.000 dintre ei au fost reprezentaţi prin cartoane cu pozele lor. 19 euro i-a costat să îşi arate astfel ataşamentul faţă de trupa lui Marco Rose. 

Suma strânsă a fost donată de Borussia către diferite acţiuni caritabile

Rivalii de la Leverkusen le-au stricat repede bucuria alb-negrilor. Havertz a spart gheaţa în minutul 7. Oaspeţii au mai punctat de două ori şi au câştigat, în cele din urmă, cu 3-1.

Reclamă

În primul meci de la reluarea campionatului, Gladbach a jucat în deplasare cu Eintracht Frankfurt. A deschis scorul încă din primul minut şi a câştigat cu 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş Vezi toate știrile
Citește și