Închide meniul

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 12:31

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

DPA Images / Liamara Polli via hepta

Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona. ”E mai bine pentru el dacă ar juca cu Messi”

Scaloni spune că transferului tânărului atacant în Spania ar fi benefic în primul rând pentru viitorul naționalei Argentinei, în condițiile în care ar putea schimba sistemul și să joace cu Lautaro și Lionel Messi în atac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Scaloni, sfaturi pentru Lautaro Martinez

”Dacă Lautaro are norocul să joace cu un coechipier ca Messi este mult mai bine pentru noi (n.r Argentina). Cred că el va fi cel mai bun atacant în următorii ani și sper să aibă o creștere continuă. 

Lautaro joacă acum la o echipă grozavă, dar cred că are nevoie de un nivel mai ridicat. Probabil își dorește să câștige Liga Campionilor. Dacă pleacă la Barcelona, sper să randament la fel de bun”, a spus Scaloni, pentru televiziunea RTVE.

Inter i-a găsit înlocuitor lui Lautaro Martinez

Inter Milano s-a împăcat cu ideea că îl va pierde pe Lautaro Martinez din vară, iar gruparea lombardă vrea să îi aducă pe Edinson Cavani și Sandro Tonali.

Potrivit Sky Sports Italia, cele două tranzacții par realizabile, Cavani putând să ajungă pe San Siro fără vreun cost pentru că i se termină contractul în vară cu PSG. ”Nerazzuri” sunt gata să facă un atac pentru titlu în viitoarea stagiunea din Serie A, iar Cavani ar fi considerat un partener bun de atac pentru Romelu Lukaku.

Reclamă

Pe lângă Cavani, Sandro Tonali ar fi o investiție pentru prezent și viitor. La doar 20 de ani, cel numit ”noul Pirlo” este cel mai bun jucător al Bresciei în actuala stagiunea și a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și