Închide meniul

Ce se întâmplă cu jucătorii din Bundesliga care nu respectă regulile. Decizia Federației din Germania

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 5:06

Reclamă
Ce se întâmplă cu jucătorii din Bundesliga care nu respectă regulile. Decizia Federației din Germania

DPA Images / Jan Woitas via hepta

Ce se întâmplă cu jucătorii din Bundesliga care nu respectă regulile. Decizia Federației din Germania

Acest comunicat a venit în contextul în care jucătorii de la Hertha Berlin au sărbătorit golurile cu un săruturi pe obraz și cu îmbrățișări, deși este interzis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gestul care i-a uimit pe fanii din Bundesliga

În plină pandemie de Covid-19, Dedryck Boyata l-a pupat pe obraz pe colegul său de la Hertha, Marko Grujic, cei doi bucurându-se după un gol marcat de berlinezi.

Evident, acest lucru este interzis de regulamentul din Bundesliga, după apariția Covid-19. Gestul a fost comentat pe rețelele de socializare, fanii fiind șocați de cele văzute.

Nemții au impus reguli de igienă stricte. Toți cei de pe stadion și din preajma lui sunt obligați să respecte măsurile de distanțare socială. Jucătorii intră cu rândul în vestiare, sunt obligați să poarte măști, dar și să păstreze distanța de 1,5 metri dintre ei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:15 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” Vezi toate știrile
Citește și