Închide meniul

A cheltuit 17.000 de euro pe un câine de pază! Cine este vedeta care aruncă cu banii

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 14:33

Reclamă
A cheltuit 17.000 de euro pe un câine de pază! Cine este vedeta care aruncă cu banii

Hepta

Câinele este din rasa Ciobănesc Belgian

Potrivit The Sun, portarul lui Tottenham, Hugo Lloris, este cel care a cheltuit fabuloasa sumă (15.000 de lire – aproximativ 17.000 de euro) pentru a-și achiziționa patrupedul. Câinele din rasa Ciobănesc Belgian este special antrenat de o firmă de securitate să apere locuințele în timpul pandemiei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Llloris a cumpărat câinele cu două săptămâni înainte ca Dele Alli, colegul său, să fie bătut și jefuit în propria locuință. Mai mulți jucători din Premier League, printre care Paul Pogba și Alexander Lacazzete, au și ei câini de pază. 

"Toată lumea e îngrijorată"

Mai toți fotbaliștii au început să-și ia măsuri de precauție, după incidentul care l-a avut în prim plan pe Dele Alli. Starul lui Tottenham a fost lovit de atacatori și i s-au furat bunuri în valoare de  850.000 de lire sterline.   

"Toată lumea e îngrijorată de situație. Cine ar vrea să fie jefuit în propria casă?! Ei se bucură de atenția publicului când sunt pe stradă, dar locuințele lor ar trebui să reprezintă un spațiu în care să se relaxeze", a declarat un apropiat al lui Dele Alli pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și