Închide meniul

Scandal în Austria în plină pandemie! O echipă riscă să fie retrogradată. Care este motivul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 13:53

Scandal în Austria în plină pandemie! O echipă riscă să fie retrogradată. Care este motivul

DPA Images / Bradley Collyer via hepta

Scandal în Austria în plină pandemie! O echipă riscă să fie retrogradată. Care este motivul

Jurnaliștii de la Kleine Zeitung susțin că reprezentanții ligi au deschis o procedură disciplinară împotriva celor de la Linz. Fotbaliștii se antrenau într-un grup colectiv, însă fără să păstreze distanța necesară impusă de autorități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LASK Linz riscă să fie retrogradată în plină pandemie de Covid-19

Federația din Austria poate sancționa dur această neregulă. În regulament se menționează că echipa poate primi avertisment, să piardă 12 meciuri, amenzi de până la 15.000 de euro, desfășurarea partidelor fără spectatori, excluderea din competiție sau retrogradarea forțată.

Șefii lui LASK Linz susțin că au fost spionați și nu au reconuscut greșeala. În Austria au început antrenamentele pe 16 aprilie, dar în grupuri separate. 

Campionatul din Austria și-a suspendat activitatea după 22 de etape disputate. Formațiile vor intra în play-off cu punctele înjumătățite, iar Linz, lider cu 27 de puncte, va mai avea doar trei puncte avans față de Salzburg. Totodată, Linz a ajuns în acest sezon în 16-imile Europa League, unde a fost eliminată de Manchester United.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și