Închide meniul

Marius Șumudică l-a sunat pe Fatih Terim. "Mă simt pe jumătate turc, am solicitat cetățenie și pașaport"

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2020, 6:29

Reclamă
Marius Șumudică l-a sunat pe Fatih Terim. "Mă simt pe jumătate turc, am solicitat cetățenie și pașaport"

Abaca Press / AA

Fatih Terim, sunat de Marius Șumudică

Unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria Turciei, Fatih Terim, a fost infectat cu noul coronavirus. A fost internat, dar a reușit să se vindece și s-a întors acasă. Șumudică a anunțat că l-a sunat pe rivalul său de pe banca lui Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, mesaje de încurajare pentru Fatih Terim

"Am încredere în Ministerul Sănătăţii, în Federaţie, Guvern şi preşedinte. Vor lua cea mai bună decizie şi aceasta va fi, după părerea mea, să continuăm. Atunci când Fatih Terim a fost externat m-am numărat printre cei care l-au sunat. Sunt bucuros că s-a făcut bine. Le doresc tuturor numai bine. 

În acelaşi timp, trebuie să învăţăm să trăim cu acest virus. Evident că vor fi contacte în timpul meciurilor, noi nu jucăm tenis sau șah", a declarat Marius Șumudică pentru beIN SPORTS.

Tehnicianul român se simte excelent în Turcia, acolo unde a pregătit-o și pe Kayserispor.

"Eu deja mă simt pe jumătate turc. Am solicitat cetăţenia și pașaportul. Dacă aş fi stat acasă nu aş fi avut unele probleme, dar mi-am dorit să revin într-o ţară pe care o iubesc şi să termin sezonul", a mai spus Șumudică.

Reclamă

Nou-promovată, echipa lui Șumudică este la jumătatea clasamentului. Gaziantep ocupă locul 9, cu opt etape înainte de final.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și