Închide meniul

Ștefan Radu, coleg cu un jucător de la Barcelona? Transferul nebun pe care îl pregătește Lazio

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 19:29

Ștefan Radu, coleg cu un jucător de la Barcelona? Transferul nebun pe care îl pregătește Lazio

Zuma Press / Fabrizio Carabelli via hepta

Ștefan Radu, coleg cu un jucător de la Barcelona? Transferul nebun pe care îl pregătește Lazio

Potrivit jurnaliștilor de la Sport.es, Rakitic are șanse mari să ajungă în capitala Italiei la formația biancocelestă. Se pare că oficialii de la Lazio au luat legătura cu agentul jucătorului și i-au propus un contract pe trei sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazio are șanse mari să participe în Liga Campionilor din stagiunea viitoare și trebuie să își întărească lotul. Barcelona ar accepta 20 de milioane de euro pentru fotbalistul croat, vicecampion mondial în 2018.

Ștefan Radu a refuzat o ofertă pentru a rămâne la Lazio

Materazzi, agentul său, a povestit că Radu a avut mai multe oferte de la alte echipe și pe un salariu mare, dar a ales să rămână în Serie A și să evolueze la formația din capitala Italiei.

”El a refuzat foarte multe oferte pentru a continua să îmbrace tricoul lui Lazio. Vara trecută nu a dorit să plece la alt club din Italia, în ciuda faptului că a existat o diferență foarte mare din punct de vedere financiar”, a declarat Materazzi, pentru TuttoMercato.

Înțegerea lui Radu cu Lazio expiră în 2021, dar încă nu i s-a oferit prelungirea contractului. ”Încă nu am vorbit despre o posibilă reînnoire a contractului cu Lazio”, a mai spus Materazzi.

Reclamă

Ștefan Radu, record negativ pentru Lazio

Ștefan Radu a intrat în istoria lui Lazio cu un record negativ. Românul este jucătorul cu cele mai multe cartonașe galbene, informează thelaziali.com.

Radu a primit 90 de cartonașe galbene în cele 372 de meciuri în care a evoluat. În clasament este urmat de Lulic, care are 75 în 351 de partide.

Românul evoluează pentru Lazio din 2008, atunci când s-a transferat de la Dinamo. În tot acest timp Radu a câștigat cinci trofee cu formația din capitala Italiei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și