Închide meniul

Koeman, prima reacție după ce a făcut infarct: ”A fost un șoc pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 14:47

Koeman, prima reacție după ce a făcut infarct: ”A fost un șoc pentru mine”

DPA Images / Christian Charisius via hepta

Koeman, prima reacție după ce a făcut infarct: ”A fost un șoc pentru mine”

Koeman a suferit un infarct duminică după-amiază, însă medicii au intervenit rapid și i-au salvat viața. El a trimis o mică scrisoare, care a fost publicată pe site-ul Federației Olandeze de Fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronald Koeman: ”Mă simt la fel de sănătos ca un pește”

”Weekend-ul trecut a fost un mic șoc. Pentru mine, desigur, dar în special pentru familie și prieteni. Din fericire, doctorii m-au ajutat să mă recuperez rapid și vreau să le mulțumesc pentru acest lucru.

Este fantastic că lumea sportului m-a susținut. Am primit o grămadă de mesaje. Chiar și de la persoane pe care nu le cunosc. Vreau să le mulțumesc tuturor pentru asta! Acum mă simt la fel de sănătos ca un pește”, a fost mesajul lui Koeman, potrivit publicației AS.

Ronald Koeman a suferit un infarct duminică 

Koeman a acuzat probleme la inimă în cursul zilei de azi, el ajungând în cele din urmă la Spitalul de Urgență din Amsterdam, anunța De Telegraaf. Timpul scurt în care a venit ambulanța a contat foarte mult. Medicii au intervenit rapid și i-au montat un stent la nivelul arterei coronare blocate.

Koeman, selecționer al Olandei din februarie 2018, a reușit să califice Olanda la Campionatul European. Batavii s-au clasat pe locul doi în grupa preliminară C, la trei puncte în spatele Germaniei.

Reclamă

În vârstă de 57 de ani, Koeman a antrenat echipe cunoscute precum Ajax, PSV, AZ Alkmaar, Feyeneoord, Benfica, Valencia sau Everton. În cariera de jucător a evoluat pentru Barcelona, PSV și Ajax.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și