Închide meniul

O legendă a lui Bayern Munchen intră în echipa lui Hansi Flick! Anunțul oficial al bavarezilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 13:38

O legendă a lui Bayern Munchen intră în echipa lui Hansi Flick! Anunțul oficial al bavarezilor

DPA Images / Matthias Balk via hepta

O legendă a lui Bayern Munchen intră în echipa lui Hansi Flick! Anunțul oficial al bavarezilor

Klose va fi în echipa lui Hansi Flick, cel care recent a semnat un contract cu bavarezii pe trei sezoane. Fostul atacant al Germaniei va sta pe bancă alături de Flick până în iunie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miroslav Klose: ”Aștept cu nerăbdare noua provocare”

”Aștept cu nerăbdare această nouă provocare. L-am cunoscut cu Hansi Flick la echipa națională și beneficiem de încredere reciprocă atât la nivel profesional, cât și persnal. 

Pentru mine, acesta este următorul pas în cariera de antrenor. Sper să pot contribui cu experiența mea”, a spus Klose, pentru site-ul lui Bayern Munchen.

Miroslav Klose a evoluat pentru Bayern între 2007 și 2011, timp în care a înscris 24 de goluri în 98 de meciuri. El și-a început cariera de antrenor la formția U-17 a bavarezilor, pe care o pregătea din iulie 2018.

Reclamă

Bayern Munchen îl va transfera din vară pe Leroy Sane

Bayern Munchen face primul transfer de senzație al verii. Leroy Sane, starul lui Manchester City, va ajunge în Bavaria, după cum anunță Bild.

40 de milioane de euro este suma de la care vor începe negocierile dintre cele două cluburi. Jucătorul de 24 de ani are contract cu campioana din Premier League până în 2021 și e cotat la 80 de milioane de euro de transfermarkt.de.

Cu ceva timp în urmă, sursa citată anunța că antrenorul bavarezilor, Hansi Flick, a purtat un dialog telefonic de 30 de minute cu atacantul lui Pep Guardiola. Acesta a ținut să îi transmită ce planuri de viitor are cu el.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și