Închide meniul

Fotbalul cu spectatori, interzis într-o țară din Europa! ”Permitem asta numai dacă va exista un vaccin pentru Covid-19”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 13:15

Reclamă
Fotbalul cu spectatori, interzis într-o țară din Europa! ”Permitem asta numai dacă va exista un vaccin pentru Covid-19”

Zuma Press / Federico Guerra Maranesi via hepta

Fotbalul cu spectatori, interzis într-o țară din Europa! ”Permitem asta numai dacă va exista un vaccin pentru Covid-19”

Evenimentele sportive sunt interzise în Olanda până pe 31 august. Această decizie a afectat prima ligă din această țară. Sezonul din Eredivisie a fost anulat și nu s-a desemnat nicio campioană. Însă pentru fanii batavi continuă veștile triste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii din Olanda, interziși pe stadion până la apariția unui vaccin

Hugo De Jonge a susținut o conferință de presă și a precizat că dacă competițiile sportive se vor relua din septembrie și nu va exista un vaccin, atunci fanii nu vor acces pe stadioane.

”Aglomerările de persoane reprezintă încă o problemă pentru noi și nu putem menționa o dată ca să o rezolvăm. Singura soluție ar fi dacă va exista un vaccin și nu știm cât va dura. Sper să fie cât mai repede, dar un an sau mai mult reprezintă un termen realist”, a spus De Jonge, potrivit Sky Sports.

Din 11 mai, batavii pot practica doar tenis și golf, iar cluburile de fotbal pot să reia activitatea din 1 septembrie.

Sezon încheiat în campionatul Olandei

Hotărârea incredibilă a fost luată după ce premierul Olandei a interzis disputarea oricărui eveniment sportiv până la data de 1 septembrie. "Este imposibil să mai jucăm, în aceste condiții, vreun meci din sezonul 2019-2020", a fost anunțul făcut de Federația de Fotbal.

Reclamă

După 25 de etape, Ajax și AZ Alkmaar erau la egalitate de puncte. Lăncierii ocupau primul loc, grație golaverajului mai bun. Totuși, ambele echipe au primit vestea că vor reprezenta Olanda în următoarea ediție a UEFA Champions League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și