Închide meniul

Performanța Stelei, sărbătorită cum se cuvine la Madrid! ”Ne-au sunat să ne felicite și să ne premieze”

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2020, 8:02

Reclamă
Performanța Stelei, sărbătorită cum se cuvine la Madrid! ”Ne-au sunat să ne felicite și să ne premieze”

Getty Images

Steaua a învins Barcelona în 1986

”Cei de la Barcelona aveau șampaniile pregătite. A fost înmormântare la Barcelona în acea seară. În partea cealaltă, la Madrid, a fost mare sărbătoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ne-au sunat să ne felicite și să ne premieze. Am jucat cu ei pentru trofeul Santiago Bernabeu”, a spus Pițurcă, pentru Prosport.

Real Madrid – Steaua 4-0

Steaua a fost invitată de onoare la Madrid, în 1986, la trofeul Santiago Bernabeu. Real a întâlnit Campioana Europei în semifinale și s-a impus cu 4-0. Celelalte echipe participante au fost Dinamo Kiev și Anderlecht. 

Real Madrid: Buyo, Chendo, Mino, Gallego, Camacho, Michel, Martin Vasquez, Juanito (Pardeza), Butragueno, Hugo Sanchez, Valdano

Steaua: Stîngaciu, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Bărbulescu, Balint, Stoica, Boloni, Majearu, Lăcătuş, Piţurcă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și