Închide meniul

News Alert | Ronald Koeman a ajuns la spital din cauza unor probleme cardiace. Care este starea selecționerului Olandei

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 18:24

Reclamă
News Alert | Ronald Koeman a ajuns la spital din cauza unor probleme cardiace. Care este starea selecționerului Olandei

DPA Images / Christian Charisius via hepta

News Alert Ronald Koeman a ajuns la spital! Ce a pățit selecționerul Olandei

Koeman, care este actualul selecționer al Olandei, a acuzat probleme în cursul zilei de azi, el ajungând în cele din urmă la Spitalul de Urgență din Amsterdam, anunță De Telegraaf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicii i-au salvat viața lui Ronald Koeman

Timpul scurt în care a venit ambulanța a contat foarte mult. Medicii au intervenit rapid și i-au montat un stent la nivelul arterei coronare blocate. Koeman se simte bine acum și poate fi externat chiar în cursul zilei de luni.

Koeman, selecționer al Olandei din februarie 2018, a reușit să califice Olanda la Campionatul European. Batavii s-au clasat pe locul doi în grupa preliminară C, la trei puncte în spatele Germaniei.

În vârstă de 57 de ani, Koeman a antrenat echipe cunoscute precum Ajax, PSV, AZ Alkmaar, Feyeneoord, Benfica, Valencia sau Everton. În cariera de jucător a evoluat pentru Barcelona, PSV și Ajax.

Lumea fotbalului e alături de Ronald Koeman

Fostele echipe ale lui Ronaldo Koeman sau foști fotbaliști sunt alături de selecționerul Olandei. Pe Twitter au apărut mesaje de încurajare. 

Reclamă
Reclamă 4

Reclamă

Recomandări

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și