Închide meniul

Un star din La Liga ar fi jucat la pariuri. Ce sancțiuni riscă jucătorul

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 17:12

Reclamă
Un star din La Liga ar fi jucat la pariuri. Ce sancțiuni riscă jucătorul

AFP7 / Oscar J. Barroso via hepta

Un star din La Liga ar fi jucat la pariuri. Ce sancțiuni riscă jucătorul

Englezii de la Daily Mail susțin că Trippier ar fi jucat pariat pe mai multe competiții, asta în timp ce încă era la Tottenham și își negocia transferul la Atletico Madrid. În cele din urmă, el a ajuns la trupa ”rojiblanco” pentru 22 de milioane de euro. Dacă s-a dovedit că a jucat la pariuri, Trippier va fi amendat și va primi o suspendare din partea Federației Engleze și FIFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trippier poate avea soarta lui Daniel Sturridge

Trippier nu este singurul fotbalist din Anglia ce a avut probleme cu pariurile. Și Daniel Sturridge, fost jucător la Liverpool, i-a spus fratelui său să mizeze o sumă de bani pe transferul lui de la Liverpool la Sevilla, în ianuarie 2018. 

În cele din urmă, tranzacția a picat și Sturridge a ajuns la West Bromwich Albion. Federația din Anglia l-a sancționat pe Sturridge cu o amendă de 171.000 de euro și a fost suspendat timp de șase săptămâni.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și