Închide meniul

Setien știe cum poate fi convins Lautaro Martinez să vină la Barcelona. "Să joci cu Messi e un stimulent imens"

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 mai 2020, 5:28

Reclamă
Setien știe cum poate fi convins Lautaro Martinez să vină la Barcelona. "Să joci cu Messi e un stimulent imens"

Profimediaimages

Lautaro Martinez, așteptat de Messi la Barcelona

Quique Setien este încântat de varianta de a avea un nou argentinian sub comandă. Chiar Lionel Messi i-ar putea ajuta pe campionii din La Liga să realizeze transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi se poate implica în aducerea lui Lautaro Martinez

Atacantul lui Inter face un sezon grozav în Serie A. A înscris 11 goluri în 22 de apariții și este al doilea cel mai bun marcator al echipei, după Romelu Lukaku. Quique Setien l-a lăudat pe jucătorul de 22 de ani.

"Lautaro Martinez este un fotbalist grozav. Vă întrebați dacă îl place Messi? Va trebui să îl întrebați pe el. Toți jucătorii buni pot atrage interesul Barcelonei. În egală măsură, pentru mulți posibilitatea de a juca alături de Leo Messi reprezintă un stimulent imens", a declarat Setien într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Barcelona poate profita de o clauză din contractul lui Lautaro. Orice echipă care plătește 111 milioane de euro, în această vară, are șansa de a-l transfera pe sud-american. Totuși, catalanii își doresc să mai scadă din preț și încearcă să ajungă la un acord cu Inter pentru numai 90 de milioane de euro.

Martinez a jucat deja cu Messi la naționala Argentinei. În cele 17 prezențe la prima reprezentativă a înscris 9 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și