Închide meniul

Ajutor de la "diavoli". Manchester United pregătește 60.000 de porții de mâncare pentru medici

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 14:54

Reclamă
Ajutor de la "diavoli". Manchester United pregătește 60.000 de porții de mâncare pentru medici

Captură Twitter

Manchester United sare în ajutorul medicilor

"Diavolii" vor pregăti nu mai puțin de 60.000 de porții de mâncare pentru persoanele care sunt cele mai expuse în această perioadă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Medicii din Anglia, ajutați de Manchester United

Oficialii clubului au dezvăluit că bucătarii echipei lucrează la foc continuu pentru a-și putea îndeplini planul. Prima livrare se va face mâine. Este doar începutul!

"În următoarele săptămâni, mâncarea va fi oferită gratuit către patru spitale din Manchester. Este parte a efortului nostru de a învinge pandemia de Covid-19", se anunță într-un comunicat de pe site-ul echipei.

80 de angajați ai lui Manchester United s-au oferit voluntari. Aceștia prepară mâncare în bucătăria restaurantului de pe Old Trafford. Toate costurile sunt suportate de echipa care este pe locul 5 în Premier League.

Reclamă

"Cu toții știm că, uneori, noi suntem eroii. Totuși, în aceste momente putem doar să îi ajutăm pe medici, cei care sunt adevărații eroi", a declarat managerul lui Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer.

Și rivalii de la Tottenham au inițiat o serie de acțiuni caritabile. Chiar Jose Mourinho s-a oferit să făcă o livrare specială din grădina de legume a clubului, aflată în apropierea bazei de antrenament. Portughezul a ajutat la încărcarea lădițelor, care au fost distribuite gratuit persoanelor aflate în suferință.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi Vezi toate știrile
Citește și