Închide meniul

Inter îi decide viitorul lui Ionuț Radu. Cele trei scenarii gândite de nerazzurri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2020, 14:14

Inter îi decide viitorul lui Ionuț Radu. Cele trei scenarii gândite de nerazzurri

Profimediaimages

Ionuț Radu poate rămâne în lotul lui Inter

Antonio Conte ia în calcul varianta în care nu îl va mai lăsa pe Radu să plece sub formă de împrumut. Titularul dintre buturile nerazzurrilor, Samir Handanovic, va împlini 36 de ani în luna iulie. Se caută soluții în cazul în care slovenul se va accidenta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Radu va purta discuții cu oficialii lui Inter

Conform Tuttosport, nu există nicio șansă ca goalkeeperul român să continue la Parma. Galben-albaștrii l-au luat sub formă de împrumut, dar nu l-au folosit nici măcar un minut în Serie A. Jurnaliștii italieni anunță că sunt trei ipoteze în momentul de față.

O primă variantă ar fi ca Ionuț Radu să rămână și să accepte postura de a 3-a rezervă. Astfel, ar putea să se antreneze alături de Handanovic. În cazul în care portarul de 22 de ani nu acceptă să rămână în umbra veteranului de la Inter, va fi împrumutat la o echipă care să-i ofere minute în campionatul Italiei.

Din moment ce contractul lui Radu expiră în 2022, Inter se gândește chiar să accepte o posibilă ofertă de transfer definitiv. În această situație, nerazzurrii l-ar cumpăra chiar pe cel care, la Parma, îl ține pe bancă pe român. Este vorba de Luigi Sepe, cu care s-au inițiat primele discuții.

Ionuț Radu are astfel șanse mari să rămână în Serie A, mai ales că a stârnit interesul lui Torino. "Taurii" sunt convinși că și-ar asigura postul de portar pentru o lungă perioadă de timp. Pot profita și de faptul că, în ultima perioadă, cota de piață a internaționalului român a tot scăzut. Dacă în luna decembrie transfermarkt estima că valorează 15 milioane de euro, acum a ajuns să fie văzut la 9.5 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și