Închide meniul

Spaniolii sunt gata să dea undă verde fotbalului! Când se vor relua meciurile din La Liga

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 18:11

Reclamă
Spaniolii sunt gata să dea undă verde fotbalului! Când se vor relua meciurile din La Liga

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Spaniolii sunt gata să dea undă verde fotbalului! Când se vor relua meciurile din La Liga

Pedro Sanchez, prim-ministrul Spaniei, a purtat discuții cu reprezentanții ministerului sănătății și a luat decizia de a relua activitatea sportivilor în luna mai. Astfel, începând cu 4 mai fotbaliștii vor relua antrenamentele individuale, iar din 18 mai vor fi antrenamente în grup redus, cu cel mult 6 jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Liga se va relua la începutul lunii iunie

Pe 25 mai antrenamentele se pot face în grupuri de 8 jucători, iar din 1 iunie se va reveni la normal, pregătirea făcându-se într-un grup compact.

Totodată, spaniolii se pregătesc să reia meciurile pe 5 sau 12 iunie. Totul va depinde de cum decurg pregătirile echipelor. De asemenea, partidele se vor disputa fără spectatori în tribune.

Sezonul din Ligue 1 a fost anulat din cauza pandemiei

Sezonul 2019/2020 a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Edouard Philippe, prim-ministrul Franței, a făcut anunțul: ”Evenimentele sportive cu public nu se vor desfășura în Franța până în septembrie. Prin urmare, fotbalul profesionist din sezonul 2019/2020 nu va putea fi reluat.”

În momentul în care Ligue 1 a fost oprită în martie PSG avea un avans de 12 puncte față de Marseille, dar jurnaliștii francezi se întreabă dacă se va acorda sau nu titlul de campioană.

Reclamă

Cert este că parizienii vor reveni pe teren în august, atunci când vor juca în Liga Campionilor în sferturile de finală ale competiției. Totodată, Cupa Ligii Franței și Cupa Franței vor fi anulate și nu va fi desemnată o câștigătoare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și