Închide meniul

Fenerbahce insistă pentru Răzvan Lucescu și nu se uită la bani. Turcii, dispuși să plătească o clauză de reziliere incredibilă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 16:48

Fenerbahce insistă pentru Răzvan Lucescu și nu se uită la bani. Turcii, dispuși să plătească o clauză de reziliere incredibilă

Răzvan Lucescu, în sferturile Conference League cu PAOK

Profimedia

Cel mai greu de adus va fi antrenorul lui Al Hilal, care este plătit regește în Arabia Saudită. Conducătorii lui Fenerbahce au intrat deja în contact cu tehnicianul român și au aflat care îi este clauza de reziliere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fenerbahce face eforturi uriașe pentru a-l aduce pe Răzvan Lucescu

Dacă Mircea Lucescu nu are niciun angajament, situația contractuală a lui Răzvan Lucescu este mult mai complicată. Conform jurnaliștilor de la Fotospor, Fenerbahce trebuie să-i achite lui Al Hilal o sumă uriașă. Răzvan Lucescu are o clauză de 2 milioane de dolari și poate pleca doar în momentul în care se face această plată.

Conducătorii echipei care are în palmares 19 titluri în Turcia trebuie să vină și cu un contract pe măsură. Răzvan primește un salariu de aproape 4.5 milioane de dolari la actuala echipă. La acesta se adaugă un bonus de 50.000 de dolari pentru fiecare victorie obținută de jucătorii săi.

Îmi place să câștig, îmi place să am satisfacția acestui lucru. Mai degrabă, decât să spun că îmi place să câștig, urăsc să pierd. Dimineață, când mă trezesc după un meci câștigat am o stare total diferită față de cea după un meci pierdut. Nu sunt om, arde carnea pe mine”, a spus Răzvan Lucescu într-un interviu pentru AntenaSport.

Răzvan Lucescu a obținut rezultate excelente în ultima perioadă. Anul trecut a reușit eventul cu PAOK Salonic și a ajutat-o pe Al Hilal să câștige Liga Campionilor Asiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și