Închide meniul

Galatasaray nu îi plătește clauza lui Florin Andone din cauza pandemiei. Românul a fost deja înștiințat

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2020, 15:38

Reclamă
Galatasaray nu îi plătește clauza lui Florin Andone din cauza pandemiei. Românul a fost deja înștiințat

Profimediaimages

Florin Andone nu va continua la Galatasaray

Atacantul de 27 de ani nu are de ce să se îngrijoreze. Se întoarce la Brighton, echipă aflată în acest moment pe un loc care îi asigură rămânerea în Premier League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fatih Terim nu îl păstrează pe Florin Andone

Turcii de la Borsa Gundem sunt cei care au anunțat că Galatasaray renunță la doi jucători pentru a acoperi gaura financiară cauzată de pandemia de Covid-19. Este vorba de Onyekuru și Lemina. În același timp nu își dorește să îi cumpere pe Florin Andone și Jean Michael Seri, amândoi veniți din Anglia sub formă de împrumut.

Brighton trebuie să se mulțumească numai cu cei 700.000 de euro plătiți deja de Galatasaray. "Andone nu va mai îmbrăca tricoul galben și roșu în sezonul viitor. Urmează să plece de la Galatasaray de îndată ce această ediție de campionat se va încheia", au dezvăluit jurnaliștii publicației amintite anterior.

Florin Andone a suferit o accidentare gravă și a jucat în numai opt meciuri din campionat pentru Galatasaray. A marcat două goluri, dar cota lui de piață s-a înjumătățit în mai puțin de un an. În vara anului trecut era cotat la 6 milioane de euro de transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și