Închide meniul

Bundesliga s-ar putea relua în mai, dar fanii nu sunt de acord. Mesajul dur al utrașilor: ”Este o batjocură!”

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 12:01

Reclamă
Bundesliga s-ar putea relua în mai, dar fanii nu sunt de acord. Mesajul dur al utrașilor: ”Este o batjocură!”

Abaca Press / Liewig Christian/ABACA via hepta

Bundesliga s-ar putea relua în mai, dar fanii nu sunt de acord. Mesajul dur al utrașilor: ”Este o batjocoră!”

Prima ligă din Germania ar urma să se reia pe 9 mai, cluburile fiind de acord cu acest lucru, însă un ultim răspuns trebuie să fie oferit de guvern. Obstacolul cel mai mare îl reprezintă ultrașii echipelor, care nu vor avea acces pe stadion pentru a-și încuraja favoriții. Aceștia nu își doresc să se reia competiția în aceste condiții și vor organiza multe proteste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rainer Wendt, președintele poliției germane a oferit câteva detalii pentru Bild: ”Oamenii nu înțeleg că nu pot intra în stadion, chiar dacă se va juca un meci. Ne așteptăm ca multe galerii să se strângă în jurul arenei. Tocmai de aceea încercăm să găsim un plan bine pus la punct pentru a evita această situație”.

Ultrașii echipelor din Bundesliga nu vor ca meciurile să se reia

Angela Merkel va anunța pe 30 aprilie într-o conferință de presă dacă partidele din Bundesliga se vor relua sau nu. Până atunci, reprezentanții fanilor germania au publicat un mesaj dur împotrivii ligii.

”Ar fi o batjocură pentru comunitate să reînceapă meciurile. Fotbalul profesionist a fost bolnav timp de două luni și trebuie să rămână în carantină. 

Într-o perioadă în care renunțăm cu toții la drepturi și libertăți în numele binelui comun, nu ar trebui să ne gândim la reluarea campionatului”, au spus reprezentanții fanilor.

Reclamă

În mai multe orașe din Germania au apărut mai multe afișe în care fanii protestează împotriva deciziei ligii. DFL își menține decizia, însă va lua în considerare și mesajele înaintate de suporteri.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și