Închide meniul

Veste bună din Italia! Jucătorii Sampdoriei s-au vindecat de coronavirus

Antena Sport Publicat: 23 aprilie 2020, 18:28

Reclamă
Veste bună din Italia! Jucătorii Sampdoriei s-au vindecat de coronavirus

Zuma Press / Luigi Canu via hepta

Veste bună din Italia! Jucătorii Sampdoriei s-au vindecat de coronavirus

“UC Sampdoria are plăcerea să anunțe că, la finalul testelor cerute de lege, toţi componenţii care au contractat Covid-19 au avut rezultate negative”, se arată pe site-ul echipei italiene. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii ce au avut coronavirus sunt Manolo Gabbiadini, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby, Jakub Jankto, Fabio Depaoli şi Bartosz Bereszynski.

Daniele Rugani și Blaise Matuidi s-au vindecat și ei de coronavirus

Doi dintre cei trei jucători ai lui Juventus, infectați cu Covid-19, au primit confirmarea că au scăpat de coronavirus. Este vorba de Daniele Rugani și Blaise Matuidi, fotbaliști care au fost diagnosticați pozitiv cu o lună în urmă.

Juventus a făcut anunțul pe site-ul oficial. "Daniele Rugani și Blaise Matuidi au urmat protocolul și au fost supuși testelor duble pentru coronavirus. Acestea au avut rezultat negativ. Astfel, jucătorii s-au recuperat și nu mai sunt subiectul izolării la domiciliu", se arată în comunicatul campioanei Italiei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și