Închide meniul

Fenerbahce nu renunță la Mircea Lucescu. Planul uriaș gândit de turci

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2020, 7:47

Fenerbahce nu renunță la Mircea Lucescu. Planul uriaș gândit de turci

Profimediaimages

Mircea Lucescu, dorit cu insistență de Fenerbahce

Propunerea a fost refuzată inițial, dar proiectul poate deveni unul interesant. "Il Luce" o poate schimba din temelii pe a doua cea mai titrată echipă din Turcia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, ofertat de Fenerbahce

După ce a câștigat titlul cu Galatasaray și Beșiktaș, Lucescu poate obține o performanță similară și cu o altă echipă din Istanbul. Granzii de la Fenerbahce sunt dispuși să-i facă toate poftele pentru a veni la conducerea echipei. 

Conform turcilor de la Fanatik, planul este ca Mircea Lucescu să fie managerul echipei. Va trebui să își aducă alături un antrenor tânăr și va avea un rol decisiv în transferul jucătorilor pentru noul sezon. Dintre tehnicienii vehiculați sunt Erol Bulut (Alanyaspor) și Huseyin Eroglu (Altinordu).

A existat și varianta în care Mircea Lucescu urma să lucreze alături de fiul său, Răzvan Lucescu. Totuși, antrenorul lui Al-Hilal consideră că ar face un pas înapoi.

"Europa nu se uită cu mare atenție la antrenorii români. Spune-mi tu mie câți antrenori români au antrenat în Europa. Câți au avut posibilitatea sa antreneze la nivel mare. Eu nu sunt înnebunit să vin. Dacă aș avea posibilitatea să merg în Europa, știu că acolo m-aș duce de la mijlocul clasamentului în jos”, a spus Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile Vezi toate știrile
Citește și