Închide meniul

Așa se semnează un contract în timp de pandemie! ”Perla” lui Bayern Munchen rămâne la club până în 2025

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 16:32

Reclamă
Așa se semnează un contract în timp de pandemie! ”Perla” lui Bayern Munchen rămâne la club până în 2025

Twitter / Bayern Munchen

Așa se semnează un contract în timp de pandemie! ”Perla” lui Bayern Munchen rămâne la club până în 2025

Condițiile semnării contractului au fost însă speciale. În timpul pandemiei de coronavirus Karl-Heinz Rummenigge (CEO-ul lui Bayern), Oliver Kahn (director general), Hasan Salihamidzic (directorul sportiv) și Alphonso Davies au purtat măști și au păstrat distanța impusă de autorități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rummenigge: ”Alphonso s-a dezvoltat foarte bine la Bayern”

”Alphonso s-a dezvoltat foarte bine la Bayern. A câștigat această prelungire prin performanțele sale. Suntem fericiți că va rămâne alături noi în continuare. El nu îi încântă pe fani prin stilul său de joc, ci și prin stilul său din afara terenului”, a spus Rummenigge.

Davies a jucat excelent sub comanda lui Hansi Flick și s-a impus ca titular în poziția de fundaș stânga. Canadianul a evoluat în 27 de meciuri și a marcat două goluri. Davies este cotat la 45 de milioane de euro de către Transfermarkt.

Manuel Neuer, aproape de a semna prelungirea cu Bayern

Continuă veștile bune pentru Bayern Munchen. Potrivit jurnalistului de la Bild Christian Falk, Rummenigge a declarat că este optimist în privința semnării contractului și cu Manuel Neuer, actualul căpitan al echipei.

Reclamă

Lui Neuer îi expiră înțelegerea în 2021. El ar dori să mai rămână la club până în 2025, în timp ce oficialii grupării bavareze vor până în 2023. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și