Închide meniul

EXCLUSIV | Viața în Italia, după cinci săptămâni de izolare. Romario Benzar: "Pe 3 mai, revenim la normal"

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 16:08

Reclamă
EXCLUSIV | Viața în Italia, după cinci săptămâni de izolare. Romario Benzar: "Pe 3 mai, revenim la normal"

Abaca Press / Fotogramma via Hepta

Străzile din Perugia sunt pustii în această perioadă

"Eu am deja cinci săptămâni de când sunt în izolare. Situația e cam la fel, poate un pic s-a mai remediat, nu au mai murit atât de mulți oameni. Până pe 3 mai nu avem voie să părăsim locuința decât pentru a merge la magazin. Sper să revină totul cât mai repede la normal  și după data de 3 mai să putem merge la antrenamente și să revină viața cum era înainte", a spus Romario Benzar, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romario Benzar, în așteptarea primului antrenament

La începutul acestui ani, Benzar s-a transferat la Perugia, unde a devenit coechipier cu un alt român, Vlad Dragomir. Cei doi nu s-au mai văzut de mai bine de o lună și așteaptă acum vești din partea clubului.  

"Vorbim destul de des, dar nu ne putem vedea. El a avut un caz de coronavirus în blocul lui și atunci stă în casă. Pe noi ne-au anunțat că pe 4 mai s-ar începe pregătirea și pe 31 mai campionatul. Acum, sunt doar vorbe, dar sperăm ca situația să se remedieze și să începem", a declarat Benzar pentru AntenaSport. 
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și