Închide meniul

Starul pe care Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool. Anunțul presei din Germania

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 10:47

Reclamă
Starul pe care Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool. Anunțul presei din Germania

DPA Images / Peter Byrne via hepta

Starul pe care Jurgen Klopp îl vrea la Liverpool. Anunțul presei din Germania

Christian Falk, reputatul jurnalist de la Sport Bild, a anunțat că tehnicianul ”cormoranilor” se va întâlni personal cu Werner pentru a-l convinge să vină pe Anfield. Acest lucru se va întâmpla însă după încheierea pandemiei de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Timo Werner, cuvinte de laudă pentru Liverpool și Klopp

Timo Werner ar fi încântat de un transfer la Liverpool. Acesta a avut în urmă cu o lună o declarație în care a lăudat clubul britanic.

”Liverpool este cea mai bună echipă din lume în acest moment. Îl au pe Jurgen Klopp, care este cel mai bun antrenor din lume. Sunt foarte mândru că o astfel de formaţie mă doreşte”, declara Werner pentru Bild.

Contractul lui Werner la Leipzig expiră în 2023. Atacantul german este cotat de Transfermarkt la 75 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
Vezi toate știrile
Citește și