Închide meniul

Nu îți vine să crezi. Cum arată un fost jucător de la Bayern Munchen la 45 de ani

Antena Sport Publicat: 15 aprilie 2020, 6:20

Reclamă
Nu îți vine să crezi. Cum arată un fost jucător de la Bayern Munchen la 45 de ani

Facebook Bayern Munchen

Nu îți vine să crezi. Cum arată un fost jucător de la Bayern Munchen la 45 de ani

Un corp perfect pentru un fotbalist care s-a retras în urmă cu trei ani. Ze Roberto continuă să fie activ și să se antreneze chiar dacă a renunțat la cariera sa de sportiv profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ze Roberto, mesaj pe Instagram: ”Mereu să stai concentrat”

”Singura persoană cu care trebuie să concurezi pentru a fi mai bun este persoana de ieri. Mereu să stai concentrat! Hai!”, a scris Ze Roberto pe Instagram.

Postarea a fost însoțită de multe mesaje pentru fostul fotbalist, iar fanii au fost impresionați de condiția sa fizică. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Zé Roberto (@zr11) pe

Reclamă

Ze Roberto a fost unul dintre cei mai buni jucători brazilieni din anii '90. Mijlocașul ofensiv a jucat pentru cluburi ca Real Madrid (1996-1998), Bayer Leverkusen (1998-2002) sau Bayern Munchen (2002-2006 și 2007-2009 după un sezon la Santos). Pe finalul carierei s-a întors în Brazilia și a evoluat pentru Gremio și Palmeiras.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și