Închide meniul

Reacția lui Mircea Lucescu după ce a fost acuzat de Castillo că nu l-a lăsat să participe la înmormântarea mamei sale

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2020, 13:28

Reclamă
Reacția lui Mircea Lucescu după ce a fost acuzat de Castillo că nu l-a lăsat să participe la înmormântarea mamei sale

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mircea Lucescu i-a răspuns lui Castillo

”E o tâmpenie mai mare ca el. O minciună. Eu nu aș fi făcut asta nimănui. Întotdeauna, când era vorba de cazuri importante legate de familie, îi lăsam să plece pe jucători. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu s-ar fi putut întâmpla așa ceva niciodată. Familia era pe primul loc. Dentinho s-a dus acasă când îi năștea soția, cum să-l fi refuzat când i-a murit mama?”, a spus Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor.

Mircea Lucescu: ”Castillo mă acuză pentru că nu juca la Șahtior”

Il Luce a lăsat să se înțeleagă că motivul pentru care jucătorul face aceste acuzații este că acesta nu a jucat constant în echipă pe vremea în care românul de 74 de ani conducea Șahtior. 

"Văzând că nu poate juca la noi, eu l-am ajutat să-și găsească echipă. Am vorbit cu Eriksson, care îl urmărea și el înainte, și astfel a fost împrumutat la Manchester City".

"Mama mea a murit pe 8 ianuarie 2009. Am avut o pauză de campionat. Îmi amintesc că tata m-a sunat şi mi-a spus că mama e în comă. Am fost în Grecia pe 29 decembrie şi urma să zbor în Uruguay, iar pe 7 ianuarie să fiu în Ucraina. L-am sunat pe Lucescu şi i-am spus că mama e pe moarte, să mă lase să stau mai mult cu ea, dar el a refuzat", a spus Castillo pentru ESPN.

Reclamă

După ce a fost împrumutat de Șahtior Donețk la Manchester City, Dnepr, Chicago Fire și Aris, el a fost transferat de greci și a mai jucat apoi la echipe mai slab cotate precum Pachuca, Leon sau Rayo Vallecano.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și