Închide meniul

Croații încă pun sare pe rană după victoria de la Mondialul din 1998. "Am devenit blonzi purtând scalpul românilor"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2020, 13:22

Reclamă
Croații încă pun sare pe rană după victoria de la Mondialul din 1998. "Am devenit blonzi purtând scalpul românilor"

Profimediaimages

România, învinsă de Croația în 1998

Fost coechipier cu Adrian Mutu la Chelsea, Mario Stanic a avut o reacție incredibilă când a fost întrebat despre acea confruntare. A dezvăluit motivul pentru care a ales să își schimbe culoarea părului, înaintea disputei din sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Stanic, declarație uluitoare la adresa componenților Generației de Aur

Ultimul meci jucat naționala României la un turneu final de Campionat Mondial stârnește încă reacții puternice. Chiar dacă au trecut 22 de ani de atunci, victoria Croației, grație unui gol marcat din penalty, rămâne greu de digerat. Cu atât mai mult contrariază o declarație oferită de Mario Stanic.

"M-am făcut și eu blond pentru că am purtat scalpul românilor", a reacționat croatul, conform celor de la Goal.com.

Stanic și-a schimbat culoarea părului pentru a sărbători eliminarea României. I-a imitat pe membrii Generației de Aur, care au luat această decizie după victoriile, din grupă, cu Columbia și Anglia. 

Mario Stanic și Adrian Mutu au avut un traseu similar în carieră. Amândoi au fost cumpărați de Chelsea de la Parma. Pentru "Briliant" s-au plătit 22.5 milioane de euro, o sumă de trei ori mai mare decât cea achitată pentru jucătorul croat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și