Închide meniul

PSG vrea cu orice preț să îl țină pe Mbappe! Ofertă uriașă pentru ”starul” francez

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 11:37

PSG vrea cu orice preț să îl țină pe Mbappe! Ofertă uriașă pentru ”starul” francez

Bestimage / Anthony Bibard/Panoramic/Bestimage via hepta

PSG vrea cu orice preț să îl țină pe Mbappe! Ofertă uriașă pentru ”starul” francez

Conform lui Nicolo Schira, unul dintre cei mai reputați jurnaliști italieni, PSG îi oferă lui Mbappe o prelungire a contractului până în 2025 și o dublare a salariului (în prezent câștigă 17.5 milioane de euro net per sezon). Kylian, campion mondial cu Franța, mai are contract cu parizienii până în vara lui 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, dorit cu insistență de Real Madrid

Florentino Perez, președintele Realului, vrea să îl aducă cât mai repede la Madrid pe Mbappe și să construiască o echipă în jurul său. Perez îl vede pe Mbappe înlocuitorul perfect atât pe teren, cât și în vestiar, al lui Cristiano Ronaldo.

În ciuda pandemiei de coronavirus care a afectat cotele fotbaliștilor, Mbappe rămâne cel mai valoros fotbalist din lume, fiind cotat la 180 de milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și