Închide meniul

Starurile lui Bayern au revenit pe teren. Antrenament în condiții speciale și duș doar acasă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2020, 12:15

Reclamă
Starurile lui Bayern au revenit pe teren. Antrenament în condiții speciale și duș doar acasă

Captură fcbayern.com

Jucătorii lui Bayern au avut "interzis" la duș

Fotbaliștii lui Hansi Flick nu au avut voie să intre în vestiar și s-au schimbat în diferite camere ale complexului sportiv. La final, au trebuit să "dribleze" dușul. S-au spălat abia când au ajuns acasă. Bineînețeles, starurile liderului din Bundesliga au avut "interzis" la îmbrățișări. Nu au dat mâna și au făcut doar antrenamente fizice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern și-a reluat antrenamentele în timpul pandemiei

21 de jucători au fost prezenți la primul antrenament de după întreruperea campionatului. Am venit la diferențe de timp bine stabilite și au fost împărțiți în grupuri de cel mult cinci jucători. Fotbaliștii au menținut, pe toată durata ședinței de pregătire, o distanță de 1.5 metri între ei.

"A fost un sentiment ciudat să ne antrenăm în grupuri mici, dar a fost plăcut să îi văd din nou pe băieți", a reacționat căpitanul lui Bayern, Manuel Neuer.

Și Robert Lewandowski a revenit sub comanda Hans-Dieter Flick. Golgheterul lui Bayern încearcă să se recupereze după o operație la inghinali. În schimb, Thiago Alcantara a lipsit motivat de la antrenamentul care s-a desfășurat pe durata a două ore.

Reclamă

Hansi Flick tocmai și-a prelungit contractul cu bavarezii

Conducătorii lui Bayern au încredere totală în cel care, din postura de jucător, a adus patru titluri în vitrina clubului. Hansi Flick a renunțat la funcția de "interimar" și este antrenor cu drepturi depline. A semnat un contract valabil până în 2023.

Înlocuitorul lui Niko Kovac a obținut rezultate notabile din momentul în care a fost numit. Cu el pe bancă, Bayern a înregistrat 18 victorii, o remiză și două înfrângeri în toate competițiile.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și