Închide meniul

Răzvan Lucescu, blocat în Arabia Saudită. Cu ce își ocupă timpul în izolare

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 10:55

Reclamă
Răzvan Lucescu, blocat în Arabia Saudită. Cu ce își ocupă timpul în izolare

DPA Images via Hepta

Răzvan Lucescu așteaptă reluarea campionatului

Răzvan Lucescu face tot posibilul pentru a-i ține în formă pe jucătorii lui Al Hilal și așteaptă ca lucrurile să revină la normal. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este ca o vacanță forțată pentru că eu nu am avut posibilitatea să mă relaxez. Am suferit și o operație. N-am avut timp de vacanță după trecerea la PAOK în Arabia Saudită. Avem în fiecare săptămână program pentru jucători, totul e sub control. Nimeni nu pleacă în oraș, programul e restricționat aici. Va fi dificil de trecut peste această perioadă, dar există o mică probabilitate să începem campionatul și trebuie să fim pregătiți", a spus Răzvan Lucescu pentru Prosport. 

Răzvan Lucescu: "Citesc romane, dar și cărți pentru partea profesională"

Antrenorul român îmbină utilul cu plăcutul în izolare. Cititul este una dintre preocupările sale din această perioadă în care lumea s-a oprit. 

"Am multe cărți preferate. Citesc destul de mult. Citesc și pentru partea profesională, citesc și romane. De multe ori simt nevoia să evadez din realitatea mea și simt că intru în realitatea din cartea respectivă. De curând, am terminat "Jurnalul Annei Frank". În ultimele 7-8 zile, am citit o carte scrisă de Massimiliano Allegri și una legată de Diego Simeone", a mai spus Răzvan Lucescu.  
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și