Închide meniul

Genk i-a stabilit preţul lui Ianis Hagi. Lazio trebuie să plătească 12 milioane de euro pentru mijlocaşul român

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2020, 20:05

Genk i-a stabilit preţul lui Ianis Hagi. Lazio trebuie să plătească 12 milioane de euro pentru mijlocaşul român

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, aproape de Lazio

Igli Tare este cel care se implică în ceea ce ar putea fi mutarea vieţii pentru fiul "Regelui". Dacă Genk anunţase iniţial că Ianis costă 6 milioane de euro, directorul sportiv al lazialilor trebuie să negocieze pentru reducerea unei sume de două ori mai mari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi poate rămâne la Rangers dacă scoţienii plătesc 5 milioane de euro

În acest moment, Hagi se află sub formă de împrumut la Rangers, dar scoţienii nu vor să îl păstreze, chiar dacă acesta are cifre bune, 3 goluri şi două pase decisive. Trupa de pe Ibrox are clauză de cumpărare pentru 5 milioane de euro, dar nu este tentată să o activeze. 

Pe de altă parte, Ianis este foarte iubit de fanii lui Rangers, pentru care a avut şi un mesaj special.

"Sunt nerăbdător să mă întorc la antrenamente. Abia aștept să îmi revăd coechipierii și mă antrenez cu ei în fiecare zi. Totuși, știm că suntem într-o situație dificilă și este important să fim sănătoși, acasă, acolo unde suntem în siguranță. Trebuie să respectăm regulile și totul va fi bine", a spus Ianis. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” Vezi toate știrile
Citește și