Închide meniul

Carlos Tevez și-a înfuriat coechipierii. "Un fotbalist poate trăi chiar și un an fără să-și primească salariul"

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 aprilie 2020, 5:05

Reclamă
Carlos Tevez și-a înfuriat coechipierii. "Un fotbalist poate trăi chiar și un an fără să-și primească salariul"

Profimediaimages

Carlos Tevez, îndemn la solidaritate

Tevez a oferit o declarație care a stârnit nemulțumire printre coechipierii săi. Vârful care a îmbrăcat tricoul rivalelor din Manchester a asigurat că orice fotbalist se poate descurca, o lungă perioadă, fără a-și primi salariul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Tevez, de partea cluburilor pe timpul pandemiei

"Mă pun la dispoziţia Guvernului şi a clubului pentru a ajuta. Acum trebuie să acţionăm. Un fotbalist poate supravieţui şase luni sau un an fără salariu. Nu este mereu în stresul de a sta cu copiii, de a pleca de acasă la 6 dimineaţa şi de a se întoarce la 7 seara. Noi trebuie să ajutăm", a declarat Tevez.

Atacantul de 36 de ani s-a anunțat chiar să își schimbe meseria pentru a fi de folos în timpul stării de urgență cauzate de Covid-19. S-a arătat dispus să lucreze într-un restaurant pentru a-i ajuta pe cei care livrează mânacare nevoiașilor.

Carlos Tevez are o avere uriașă. În perioada în care a jucat pentru Shanghai Shenhua a fost unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști. Chinezii îi ofereau un salariu de 820.000 de dolari pe săptămână. La Boca Juniors primește, anual, 2 milioane de dolari.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și