Închide meniul

Este oficial. Hansi Flick continuă pe banca lui Bayern până în 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2020, 16:47

Reclamă
Este oficial. Hansi Flick continuă pe banca lui Bayern până în 2023

DPA Images / Matthias Balk

Hansi Flick a semnat prelungirea contractului cu Bayern

Anunțul oficial a fost făcut pe site-ul clubului. Echipa pregătită de Hans-Dieter Flick se îndreaptă spre titlul cu numărul 30. Este pe primul loc în Bundesliga și are patru puncte avans față de Borussia Dortmund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hansi Flick și-a prelungit contractul cu Bayern Munchen

Hansi Flick i-a convins pe conducătorii clubului că merită să fie mai mult decât "interimar". Înlocuitorul lui Niko Kovac a obținut rezultate notabile din momentul în care a fost numit. Cu el pe bancă, Bayern a înregistrat 18 victorii, o remiză și două înfrângeri în toate competițiile.

"Abia aștept să îmi îndeplinesc următoarele obiective alături de staff și echipă. Discuțiile cu Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn și Hasan Salihamidzic au fost foarte bune. Am stabilit direcția clubului pentru anii care vin și sunt sigur că putem obține multe împreună", a fost prima declarație oferită de Hansi Flick după ce a semnat contractul.

Hansi Flick a și fost jucătorul lui Bayern, între 1985 și 1990. I-a ajutat pe bavarezi să obțină patru titluri, o Cupă și o Supercupă. Din 2006 și până în 2014 a fost antrenor secund la echipa națională a Germaniei.

Meciurile din Bundesliga sunt suspendate cel puțin până la sfârșitul lunii, din cauza pandemiei de Covid-19. Confruntările din cele 9 etape rămase s-ar putea disputa cu porțile închise.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și