Închide meniul

Viața după pandemie. Fabio Cannavaro, mesaj din China: ”Am început să ne antrenăm”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2020, 6:22

Viața după pandemie. Fabio Cannavaro, mesaj din China: ”Am început să ne antrenăm”

ImagineChina / Zhong zhenbin via hepta

Viața după pandemie. Fabio Cannavaro, mesaj din China: ”Am început să ne antrenăm”

”Am început să ieșim și să ne antrenăm”, a mărturisit Cannavaro într-o conversație pe Instagram cu Iker Casillas. Tehnicianul italian declară că populația chineză a adoptat altă mentalitate după încheierea pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Cannavaro: ”Jucătorii se temeau să se apropie”

”Prima zi a fost una ciudată, jucătorii se temeau să se apropie. Mi-am dat masca jos și le-am explicat că suntem gata să ne antrenăm și să revenim la o viață normală”, a mai declarat Cannavaro.

În Guangzhou, Fabio spune că autoritățile din China iau măsuri pentru a preveni o nouă criză de Covid-19: ”Mentalitatea s-a schimbat aici, toată lumea este precaută. Ni se ia temperatura constant și suntem obligați să ne spălăm pe mâini cât mai des.”

Fabio Cannavaro, mesaj pentru țările din Europa: ”Luați exemplul Chinei!”

”Este foarte important ca țările din Europa să urmeze exemplul Chinei și să ia măsuri cât mai drastice. În Italia și Spania, atunci când a pornit criza de Covid-19, oamenii nu au luat în serios acest virus. Orașele trebuiau închise încă din prima zi”, a concluzionat Cannavaro.

Cannavaro își pregătește jucătorii pentru noul sezon din China, care ar urma să reînceapă în luna iulie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și