Închide meniul

A murit Goyo Benito, un fundaş legendar de la Real Madrid. Are 11 trofee în palmares

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2020, 13:51

Reclamă
A murit Goyo Benito, un fundaş legendar de la Real Madrid. Are 11 trofee în palmares

Real Madrid

Goyo Benito a murit la vârsta de 73 de ani

Goyo Benito a murit la vârsta de 73 de ani. Acesta a fost unul dintre cei mai mari fundaşi din istoria celor de la Real Madrid. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, nu se ştie cauza decesului fostului mare fundaş de la Real Madrid, scriu jurnaliştii de la Marca.

Goyo Benito a evoluat pentru Real Madrid 420 de partide, în perioada 1969-1982. Benito are un palmares de invidiat: 6 titluri în La Liga şi 5 Cupe ale Spaniei.

Şi fostul preşedinte al Realului, Lorenzo Sanz, a decedat în aceatsă perioadă

Lorenzo Sanz, fostul președinte al lui Real Madrid între 1995 și 2000, a încetat din viață. Acesta fusese diagnosticat cu coronavirus și se afla de mai multe zile în spital. Lorenzo Sanz avea 76 de ani, iar lumea fotbalului a fost șocată de dispariția sa.

Lorenzo Sanz a fost președintele care a readus-o pe Real Madrid în prim-plan. A construit echipa în jurul antrenorului Fabio Capello și a fost responsabil pentru transferurile mai multor jucători importanți, precum Roberto Carlos, Clarence Seedorf, Davor Suker și Pedrag Mijatovic. În mandatul lui Sanz, Real Madrid a cucerit șapte trofee, cele mai importante dintre ele fiind cele din Liga Campionilor, în 1998 și 2000.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și