Închide meniul

Reverenţă supremă. Van Dijk: "E cel mai dificil adversar împotriva căruia am jucat"

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2020, 5:35

Reclamă
Reverenţă supremă. Van Dijk: "E cel mai dificil adversar împotriva căruia am jucat"

Virgil van Dijk a revenit pe teren

Profimedia

Bineînțeles, olandezul a trebuit să aleagă adversarul care i-a pus cele mai mari probleme în carieră. Apărătorul cormoranilor nu a stat mult pe gânduri și l-a ales pe starul Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Virgil van Dijk, laude la adresa lui Lionel Messi

Considerat cel mai bun fundaș al momentului, Virgil nu s-a ferit să anunțe că împotriva golgheterului din La Liga a avut cele mai mari probleme. "Lionel Messi este cel mai dificil adversar împotriva căruia am jucat", a fost răspunsul oferit pe twitter de fundașul de 28 de ani.

Liverpool și Barcelona au fost adversare anul trecut, în semifinalele Champions League. Pe Camp Nou, catalanii s-au impus cu 3-0, grație dublei lui Messi și reușitei lui Luis Suarez. Virgil van Dijk și-a luat revanșa în retur. L-a blocat perfect pe Messi, iar coechipierii săi au marcat de 4 ori și s-au calificat în ultimul act. Cormoranii aveau chiar să câștige trofeul.

Van Dijk și Messi urmau să se revadă la gala pentru decernarea Balonului de Aur. Argentinianul primea cea mai importantă distincție, iar reacția fundașului de la Liverpool a fost pe măsură. "Când cineva câștigă Balonul de Aur pentru a șasea oară, trebuie să-i respecți măreția. Am fost aproape, dar am pierdut în fața cuiva mai bun", a reacționat atunci Virgil.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și