Închide meniul

EXCLUSIV | În Belarus, coronavirusul e o glumă! Azdren Llullaku: "Sunt mândri că e singurul campionat în care se mai joacă"

Antena Sport Publicat: 31 martie 2020, 11:30

Reclamă
EXCLUSIV | În Belarus, coronavirusul e o glumă! Azdren Llullaku: "Sunt mândri că e singurul campionat în care se mai joacă"

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

Azdren Llullaku a vorbit despre situația din Belarus

"Situația e foarte normală, ca și cum n-ar fi nicio problemă, niciun virus. Lumea iese la mall, merge la muncă, la restaurant. Sâmbătă am avut meci în a doua etapă. Au fost și suporteri, înainte de a intra pe stadion li s-a luat temperatura, în rest totul a fost normal. Sentimentul meu este că se va continua. Toată lumea se uită acum la campionatul din Belarus și cei de aici sunt mândri că e singurul campionat în care se mai joacă", a spus Azdren Llullaku în exclusivitate pentru antenasport.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azdren Llullaku, mesaj din Belarus pentru Italia

Azdren Lullaku își ia toate măsurile de precauție, chiar dacă coronavirusul nu a afectat până acum prea tare țara în care evoluează. Mai mult decât atât, în ultimul meci al lui Șahtior Soligorsk, jucătorul albanez a dat o pasă de gol și a afișat un tricou cu mesajul "Forza Italia". 

"Mama, fratele meu, soția lui și copiii lor sunt în Italia, în zona cea mai periculoasă. Sunt îngrijorat, dar știu că ei stau în casă și au multă grijă. Acolo situația este foarte gravă. Am arătat acel tricou pentru că Italia mi-a dat multe și îi sunt recunoscător", a mai declarat Llullaku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Italia sempre nel cuore ❤️ andrà tutto bene
A post shared by Azdren Llullaku 7️⃣⚽️❤️ (@llullakuazdren) on

Azdren Llullaku, cu gândul și la România

Fotbalistul în vârstă de 32 de ani a evoluat șapte sezoane în România, la Gaz Metan Mediaș, Poli Iași și Astra Giurgiu. Llullaku are în continuare legături foarte puternice cu țara noastră și speră ca situația să nu scape de sub control. 

Reclamă

"Am mulți prieteni în România. Soția mea a rămas în România, este însărcinată, stă în casă și face tot posibilul să aibă grijă de ea. Eu merg pe ideea că trebuie să previi, chiar dacă în Belarus nu se întâmplă asta", a spus Azdren Llullaku pentru antenasport.ro.  

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:59 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-0. Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și